Click Muypil Protection İzmir Hipnozla Vajinismus Tedavisi - Hipnozla Vajinismus Tedavisi İzmir - Operatör. Dr. Merve BİÇER - Genital Estetik, İdrar Kaçırma Tedavisi İzmir

Telefon: +90 232 330 40 10        GSM: +90 532 620 83 33        GSM: +90 505 221 03 10

info@mervebicer.com.tr

Op.Dr.Merve BİÇER
Hipnozla Vajinismus Tedavisi

Anasayfa   >   Hipnozla Vajinismus Tedavisi

Hipnozla Vajinismus Tedavisi

Hipnozla Vajinismus Tedavisi

Herhangi bir şarta sahip olmak eğlenceli değil. Bazıları çok fazla acı ile gelir ve harika bir şekilde strese girebilir. Bu koşullardan biri Vajinismus'tur. Bu duruma sahip olduğunuzda, vajina spazmı kasları veya içine penis veya tampon gibi bir şey sokarken sıkın. Ağrılı veya hafif rahatsız edici olabilir.

SEBEPLERI NELERDIR?

Araştırmacılar Vajinismusa gerçekten neyin sebep olduğunu belirlemediler. Bununla birlikte, doktorlar çoğunlukla onu korku ve seks yapma endişesine bağlar. Kaygının veya Vajinismus'un da ilk geldiği bilinmemektedir. Bazı kadınlar her durumda ve herhangi bir araçla duruma sahip olacaktır. Diğerleri sadece belirli durumlarda, örneğin cinsel ilişki sırasında.

VAJINISMUSU YÖNETEBILIR MISINIZ?

Evet, yapabilirsiniz ama çok iyi değil. Bu istemsiz bir durumdur ve olmasını engellemeye çalışmak gözlerinizin yanıp sönmesini durdurmaya çalışmak gibidir. Sen-ebilmek denemek ama beynin bilinçaltı kısmı ile çalıştıklarını geçersiz kılmak. İnsanlar, tetikleyicilerden kaçınma, gevşeme yöntemleri veya dikkat dağınıklığı gibi farklı yöntemler dener. Bu yöntemlerin tümü sorunun temel nedenini çözemez.

VAJINISMUSU TEDAVI EDEBILIR MISINIZ?

Durumu olan bir kadın vajina kaslarını nasıl rahatlatacağını ve kontrol edeceğini öğrenmek için bazı egzersizler yapabilir. Bir yöntem, bir kadının sokma konusunda rahat olmasına yardımcı olabilecek aşamalı duyarsızlaştırmadır. Kegel egzersizleri de harika. Bir iyileşme olup olmadığını öğrenmek için bu egzersizlere devam ederken bir parmak ekleyebilirsiniz.

HIPNOTERAPI ILE VAJINISMUSU IYILEŞTIRIN

Her zaman bir noktada zihin-bedende duygusal tepkiler beklemelisiniz. İzmir Hipnoterapi, zihninizdeki anıları rahatlatabilen, durumunuz çözüldükçe istemsiz reaksiyonların gevşemesine yol açan bir terapi yöntemidir. Sürece yardımcı olmak için konvansiyonel psikoterapi hipnoz yöntemleri kullanılır.

VAJINISMUS İÇİN HİPNOZ 

Vajinismus, vajinanın cinsiyetten hemen önce istemeden sıkıldığı yerdir. Zihin bu psikoseksüel sorunu yaratır. Hipnoterapi, meydana gelme korkusunu tersine çevirmeye yardımcı olur, bunun yerine bilinçaltınız penetrasyon denendiğinde rahat ve sakin hissetmek için yeniden programlanır. Bu, vajinal açılma ve daha derin iç vajinal kasların gevşemesine ve serbest kalmasına izin verir, penetrasyon ve ilişkinin rahat ve keyifli olmasını sağlar. Cinsiyetle olan negatif zihinsel ilişkileri yeniden yazarak ve bunun yerine olumlu hipnotik öneriler yükleyerek cinsel zevk bir kez daha elde edilebilir. Herhangi bir fiziksel müdahale vajinismusa yardımcı olmaz çünkü altta yatan nedeni tamamen psikolojiktir, bu yüzden hipnoz çok etkilidir.

Ayrıca, etkili ağrı yönetimi için hipnoz kullanarak vulvodininin ağrılı semptomlarından muzdarip kadınlara, cinsiyetten ve cinsel ilişkiden zevk almaya daha fazla odaklanmaya  yardımcı olur.

HIPNOZ VAJINISMUS TEDAVISINDE NASIL YARDIMCI OLUR?

Hipnoz, cinsel açıdan ilgili çeşitli durumları çözmek için çok etkili bir yöntemdir. İzmir Hipnoterapist, sorunun temel nedenini belirlemek ve ona kalıcı bir çözüm vermek için hastayla birlikte çalışır. Hipnozla, sorunu bastırmayacaksınız. Sorunun temel nedenini gidererek çözeceksiniz. Ayrıca, duruma katkıda bulunabilecek kaygı gibi diğer ilgili sorunları da çözebileceksiniz.

Sonuç olarak, vajinismustan muzdaripseniz, hipnoz (izmir hipnozla vajinusmus tedavisi) sizin çözümünüz olabilir. Çok daha fazlası için hemen bizimle iletişime geçin.


Top