Click Muypil Protection Lazerle Genital Bölge Renk Açma ve Beyazlatma - Operatör. Dr. Merve BİÇER - Genital Estetik, İdrar Kaçırma Tedavisi İzmir

Telefon: +90 232 330 40 10        GSM: +90 532 620 83 33        GSM: +90 505 221 03 10

info@mervebicer.com.tr

Op.Dr.Merve BİÇER
Lazerle Genital Bölge Renk Açma ve Beyazlatma

Anasayfa   >   Lazerle Genital Bölge Renk Açma ve Beyazlatma

Lazerle Genital Bölge Renk Açma ve Beyazlatma

Lazerle Genital Bölge Renk Açma ve Beyazlatma

Kadınların cinselliği ve vücutlarını keşfetmeleriyle birlikte genital bölgedeki estetik kaygıları artmaktadır. Bu nedenle izmir genital bölge estetiği ne duyulan ilgi artmaktadır.

Lazer dış genital alanda renk açma (izmir lazerle genital renk açma) ve beyazlatma amacıyla da kullanılaktadır. Dış genital bölgede renk kararması kadınlar arasında oldukça sık rastlanan şikayetler arasındadır. Özellikle gebelik, doğum kontrol hapı kullanımı, güneşlenme, bazı hormanal problemler ve ilerleyen yaşa bağlı olarak dış genital bölgenin esmerleşmesi, kadınlarda birtakım psikolojik sorunlarıda beraberinde getirmektedir.

Lazer ile pigment hücreleri yıkıma uğratılır. Bu şekilde koyuluğun giderilmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca ciltte peeling (soyulma) etkiside oluşmakla beraber dış genital bölgenin hem koyu rengi azalırken hemde parlak rengi ortaya çkmaktadır.Diğer taraftan aynı seansta cilt altındaki kollajen de uyarılarak çok daha dolgun, sıkı ve pürüzsüz görünüm elde edilebilmektedir.


Top