Click Muypil Protection İzmir Kızlık Zarı Dikimi - Kızlık Zarı Tamiri İzmir - Operatör. Dr. Merve BİÇER - Genital Estetik, İdrar Kaçırma Tedavisi İzmir

Telefon: +90 232 330 40 10        GSM: +90 532 620 83 33        GSM: +90 505 221 03 10

info@mervebicer.com.tr

Op.Dr.Merve BİÇER
İzmir Kızlık Zarı Dikimi

Anasayfa   >   İzmir Kızlık Zarı Dikimi

İzmir Kızlık Zarı Dikimi

İzmir Kızlık Zarı Dikimi

Kızlık zarı vajinal açıklığı kısmen kaplayan bir membrandır. Kızlık zarının şekli ve görünümü kadınlar arasında değişecektir, ancak genellikle vajinal açıklığın altındaki yarım ay şeklindedir. Bir kızlık zarı, tampon yerleştirme, egzersiz veya cinsel ilişkiden kaynaklanan bir kadının hayatı boyunca farklı zamanlarda kırılabilir veya yırtılabilir. Küçük kanama genellikle kızlık zarının kırılması ile ilişkilidir.

Bazı kültürlerde ve dinlerde bozulmamış bir kızlık zarı kadının bekaretiyle ilişkilendirilir. 

İzmir Kızlık Zarı Onarımı

Kızlık zarının onarılmasının nedeni ne olursa olsun, lokal anestezi altında ameliyat bir saatten daha kısa sürede tamamlanabilir ve sonuç hemen görülebilir. Ameliyat sırasında, hastaya sadece lokal bir anestezi gerekecektir, ancak işlem boyunca konfor için sakinleştirici verilebilir. Hasta, mandallar birbirinden ayrılarak masaya rahat bir şekilde uzanacaktır. Kızlık zarı tespit edilir ve önceki yırtılmadan düzensiz dokuyu ortadan kaldırmak için kısmen eksize edilir. Kızlık zarı, çözülebilir dikişler kullanılarak iki kat halinde dikilecektir. Bazı kadınlar için, vajinanın başka bir kısmından küçük bir doku parçasının, kızlık zarını yeniden oluşturmak için vajinal açıklığa aşılanması gerekebilir. Hasta, mandallar birbirinden ayrılarak masaya rahat bir şekilde uzanacaktır. Kızlık zarı tespit edilir ve önceki yırtılmadan düzensiz dokuyu ortadan kaldırmak için kısmen eksize edilir. Kızlık zarı, çözülebilir dikişler kullanılarak iki kat halinde dikilecektir.

Bazı kadınlar için, vajinanın başka bir kısmından küçük bir doku parçasının, kızlık zarını yeniden oluşturmak için vajinal açıklığa aşılanması gerekebilir. Hasta, mandallar birbirinden ayrılarak masaya rahat bir şekilde uzanacaktır. Kızlık zarı tespit edilir ve önceki yırtılmadan düzensiz dokuyu ortadan kaldırmak için kısmen eksize edilir. Kızlık zarı, çözülebilir dikişler kullanılarak iki kat halinde dikilecektir. Bazı kadınlar için, vajinanın başka bir kısmından küçük bir doku parçasının, kızlık zarını yeniden oluşturmak için vajinal açıklığa aşılanması gerekebilir.

Bir himenoplastinin amacı, kızlık zarının görünümünü geri kazandırmaktır.

Kızlık zarı dikimi ne kadar sürer? 

Kızlık zarı dikimi geçici ve kalıcı olarak yapılabilir. Kalıcı bir kızlık zarına sahip olmak istiyorsanız işleminiz en fazla 30 dakika sürecektir. Geçici kızlık zarı dikimi ise sadece 10 dakika sürer. Bunun haricinde hazırlıklar ve ön muayene de hesaba katılırsa, süre en fazla 1 saat olur. Kullandığımız malzemenin eriyen bir yapısı olması, dikimden sonra dikiş alınmasını gerektirmez. 

 

Kızlık zarı dikimi İzmir

 

İzmir içerisinde kızlık zarı ile ilgili her türlü ihtiyaçlarınızı karşılıyor ve bu işlemler sonunda hastalara hem fiziksel hem de psikolojik destek sağlıyoruz. Kızlık zarı dikimi İzmir, merkezimizde acısız ve kısa bir sürede gerçekleştirilmektedir. Bu işlemin ardından hemen günlük yaşantınıza dönebilir ve bu durum sebebiyle zaman kaybetmezsiniz. Kızlık zarı dikimi cerrahi bir işlemdir, fakat bu işlem genel olarak çok zor değildir. Kızlık zarı dikimi İzmir, sizlere bu hizmeti özenli bir şekilde vermekte ve gerekli gizliliği en üst seviyede göstermektedir. 

 

Kızlık zarı dikimi çeşitleri

 

Kızlık zarının dikilme türleri iki çeşittir. Bunlar: 

1-Geçici kızlık zarı dikimi 

2-Kalıcı kızlık zarı dikimi 

 

Bu işlemler arasındaki temel fark, ilk cinsel ilişkinin ne zaman yaşanacağı ile ilgilidir. Eğer kızlık zarı dikiminden sonraki birkaç günlük süreçte cinsel ilişki yaşanacaksa geçici kızlık zarı dikimi seçeneği daha mantıklı bir seçim olacaktır. Fakat ilk cinsel ilişki bir ay ya da çok daha uzun bir süre sonra olacaksa bu defa kalıcı olan seçenek tercih edilmelidir. Kızlık zarı dikimi seçeneklerinin sürelerinin ve maliyetlerinin de farklı olduğu bilinmelidir.


Top