Click Muypil Protection Hipnozla Doğum Tekniği - Operatör. Dr. Merve BİÇER - Genital Estetik, İdrar Kaçırma Tedavisi İzmir

Telefon: +90 232 330 40 10        GSM: +90 532 620 83 33        GSM: +90 505 221 03 10

info@mervebicer.com.tr

Op.Dr.Merve BİÇER
Hipnozla Doğum Tekniği

Anasayfa   >   Hipnozla Doğum Tekniği

Hipnozla Doğum Tekniği

Hipnozla Doğum Tekniği

Hipnozla doğum tekniği, doğal yollarla doğum yapmak isteyen birçok anne adayının ilgisini çekmeye devam ediyor. Anne adaylarının gevşeme, nefes terapisi ve bağ kurma telkinleriyle hazırlandığı hipnozla doğum tekniği, doğum esnasında huzurlu bir doğuma olanak sağlıyor. 

Hipnoz yöntemi hemen herkesin bildiği gibi, uyku haline benzeyen bir trans durumunda olan kişiye telkin verilmesi şeklinde işleyen bir tekniktir. Hipnozla doğum olayında da diğer hastalıkları tedavi etmek için hastaya uygun telkinler verilmesi ile aynı yöntem uygulanıyor. Yani anne adayının doğum olayına ait olan korkularından ve yanlış inanışlarından kurtulmasını sağlayacak olan telkinler veriliyor. Anne adayları doğum esnasında hipnotize olmuş durumda bulunmuyorlar. Uzman tarafından doğum öncesinde seanslara alınıyorlar. Bu seanslar sırasında korktukları doğum süreci ile ilgili takıntıları ve yanlış inanışları düzeltiliyor, doğumunun ağrısız, sancısız, keyif verici bir süreç olacağına inanması sağlanıyor. 

Hipnoz yöntemi ile epiduralsiz doğal doğum. Hipnoz öze dönüş, içsel bir yolculuk, farkındalığımızı arttırıp özgürleşmek demektir. Hipnozda amacımız korku ve kaygı duyguları yerine anneye güven ve pozitif duygular aşılamaktır. Anne bu anda kendini gevşemiş hissedip telkinle kendini çok iyi hissedecektir. 


Top